2018. 08. 02.
A kezdő vállalkozások számára mindig bonyodalmakat jelent a saját iroda fenntartása, ugyanis a kezdéshez rengeteg pénzre van szükség, vagyis az ügyintézéssel kapcsolatos költségek, illetve az alkalmazottak kifizetése sokkal előrébb van ebben az esetben, mint egy saját irodahelyiség megvásárlása.
2018. 02. 22.
Az első és legfontosabb szempont a kiadó iroda mérete: fel kell mérnünk, hogy mennyien dolgoznak vállalkozásunknál, illetve ezen emberek közül mennyinek van szüksége konkrét munkaállomásra, továbbá tervezzük-e bővíteni a csapatot.
2018. 01. 25.
Szüksége van egy kiadó raktárra, de nem szeretne akármilyen helyiséget kibérelni? Nem is kell, hogy megelégedjen az első szembe jövő lehetőséggel, találja meg a vállalkozása számára legmegfelelőbb ingatlant, méghozzá a mi segítségünkkel!
2017. 12. 15.
Amikor egy vállalkozás elindul a fejlődés útján és a tulajdonosa úgy dönt, hogy szeretne egy üzlethelyiségben elhelyezkedni, a legtöbb vállalkozó inkább a kiadó helyiségeket részesíti előnyben, ugyanis ez sokkal jobb befektetésnek bizonyul az ingatlanok megvásárlásánál.
2017. 11. 10.
Irodája számára keres bérelhető ingatlant? Nem csupán egy irodahelyiséget szeretne kivenni, hanem egész irodaházra van szüksége? A kiadó irodaházak közül a legjobbak nálunk találhatóak.
2017. 10. 25.
  Irodahelyiségre van szüksége?
2017. 07. 18.
Ha kiadó raktárt, üzlethelyiséget keres, nálunk a legjobb helyen jár! Cégünk különböző kiadó ingatlanokkal foglalkozik Szegeden és környékén.
2017. 03. 02.
Autóbérlési tippek Hazánkban, a környező nyugat-európai országokhoz képest egyelőre kevesen ismerik a gépkocsi bérlés nyújtotta előnyöket, ezért az egyszerűbb és kedvezőbb bérlés elérése érdekében néhány hasznos tanáccsal látjuk el bérlőinket.
2017. 03. 02.
A jó helyszínválasztás jelentősen meghatározza a rendezvény sikerét. Vagy gratulálnak nekünk, elismerve, hogy mindenre gondoltunk, vagy hosszan emlegetnek majd a hibákért, ahogyan alapvető szempontokat figyelmen kívül hagyva, kicsúszott a szervezés a kezünk közül.