A+ kategóriás kiadó irodaház Szegeden

A kiadó irodaházainkból Szegeden talál olyat is, ami energiahatékonyságban nem marad el a legmagasabb elvárásoktól.

A legtöbb vállalkozás még ma is irodai környezetben működik, ahol az alkalmazottak hatékonyan tudnak együtt dolgozni. A bérelt irodaház, iroda helyiség kiválasztásának legfőbb szempontjai mára bővültek és a korábbi listával összehasonlítva megjelent közöttük az energiafogyasztás kérdése is.

Az árak emelkedése magával hozta azt a tendenciát, hogy a cégek is körültekintőbben költekeznek. Jobban megfontolják, mire, mennyit költenek és miből mennyit fogyasztanak. A kettő összefügg és szorosan kapcsolódik a cég által használt ingatlan jellemzőihez.

Az energiafogyasztás kérdése 

Mindkét félnek, az irodaházakat kiadóknak és az ingatlanokat bérlőknek is érdeke, hogy azok minél alacsonyabb energiaigénnyel rendelkezzenek. Egy ilyen épület az átlagos energiafogyasztáshoz képest harminc-ötven százalékkal kevesebb energiával tud működni. Egy olyan, komoly energia válságban, ami a közelmúltban következett be, ez nem elhanyagolható szám.

Az oka  cégek, amik modern irányelvekre építik a működésüket, nem engedhetik meg maguknak, hogy a takarékosságot és a környezetvédelmet figyelmen kívül hagyják.

Mit kínálunk bérlőinknek?

Az egyik ingatlanunk, amit irodaháznak szántunk, A+ kategóriába sorolható épület. Egy ilyen ingatlanra jellemző, hogy korszerű építési technológiával és alapanyagokkal készült el. A nyílászárók, a szellőztetés, a gépészeti berendezések, a fűtés és a hűtés is az átlagosnál alacsonyabb energiafogyasztást támogatja.

Az A+ ingatlanról elmondható, hogy az épület energetikai jellemzője 55% vagy az alatt van. A bérlőnek egy ilyen épületben nagyságrendekkel kevesebbet kell költenie világításra, fűtésre, klimatizálásra, mint egy jóval alacsonyabb besorolásba tartozó ingatlan esetében. Spóroljon a költségeken, anélkül, hogy a komfortól le kellene mondania!

Érdeklődjön az irodaház bérlésről Szegeden, ismerje meg a porfóliónkat! Az új iroda már várja Önt és a kollégáit, csak ki kell választani.