Ingatlan bérbeadás

Miért érdemes hozzánk fordulnia ingatlan bérbeadással kapcsolatban?

Cégünk egyik fő tevékenysége az ingatlan bérbeadás. Kiadó ingatlanjaink között irodaházak, raktárak, telephelyek, üzlethelyiségek találhatók, melyek főként Szegeden és vonzáskörzetében helyezkednek el. A nagy választéknak köszönhetően mindenki könnyen megtalálja a számára ideális megoldást.

Amikor valaki egy nagyobb területű ingatlant szeretne bérelni, mindenképpen érdemes megbízható céget keresnie, hiszen nem szerencsés, ha valamilyen probléma miatt rövid időn belül újat kellene keresni. A nagy méretű raktárakat, üzlethelyiségeket hosszú távra éri meg bérelni, ugyanis általában maga a berendezkedés sok időt vesz igénybe, mire minden áru a helyére kerül , néha akár több hónap is eltelhet.

Ingatlan bérbeadással kapcsolatban keresgél? Nézzen körül weboldalunkon kiadó ingatlanjaink között, és ha valamelyik felkeltette érdeklődését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére bővebb információkkal!

ÉRDEKLŐDÉS:
Amennyiben bármelyik ingatlanunk felkeltette az érdeklődését, kérjük, a további információk kapcsán keressenek minket az alábbi elérhetőségek egyikén:
30/9-380-141 vagy a 30/9-325-000 telefonszámon.

Vállakozásának új irodát keres? - Ismerkedjen meg Szegeden épülő irodaházunkkal!