Kiadó telephely Szegeden, kiváló elhelyezkedéssel

Az új szegedi telephelyéhez megtalálja nálunk a bérelhető ingatlant. Hol legyen a vállalkozása az új ingatlana?

Amikor egy vállalkozást beköltöztet egy ingatlanba vagy átköltöztet egy új helyre, ugyanazokat a szempontokat kell sorra vennie. A bérelhető helynek olyan elhelyezkedése legyen, ami előnyös az üzlet sikere szempontjából.

Természetesen több tulajdonsága is van az ingatlannak, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni a hosszú távú kihasználhatóság érdekében. A méret, a bérleti díj nagysága, a bérlési idő hosszúsága, a melléképületek megléte vagy a forgalom is szerepet játszik a döntésben.

Mi a jelentősége a telephely elhelyezkedésének? Ezt a kérdést fogjuk a következőkben egy kicsit részletesebben körbe járni.

Elhelyezkedés és siker összefüggése

A telephely, a vállalkozás jellegénél fogva nem belvárosi területen helyezkedik el. Ennek ellenére van jelentősége a forgalomnak, hiszen az nem támogatja az üzleti sikert, ha mindentől távol helyezkedik el az épület.

A lakott terület közvetlen közelében, általában az ipari tevékenységet folytató cégek találnak otthonra. Itt a városból kimenő és a városba bemenő forgalom itt jól kihasználható, könnyem el tudnak jutni a telephelyre azok, akiknek az az úti célja.

A telephelyet érdemes úgy pozicionálni, hogy elérhető, de a zsúfoltabb helyektől távolabb eső fekvése legyen. Minden attól függ, az elhelyezkedést alapul véve, hogy milyen vállalkozásnak ad otthont az épület. Ez lehet egy raktár, egy gyártócsarnok, de irodával kiegészített műhely is.

Az elhelyezkedésnek stratégiai jelentősége van. Mit jelent ez? A cég raktára, gyártóüzeme olyan helyszínen működjön, amit a nagyobb járművek elérnek, főutak közelében található. Szolgáltatás esetében előnyösebb a városon belüli elhelyezkedés, lehetőleg a potenciális konkurenciától távolabb.

A szegedi telephelyek bérléséről érdeklődjön a kollégánknál. Bízunk benne, hogy a úgy távozik tőlünk, hogy megtalálja a bérelhető ingatlanjaink között a megfelelőt. Tájékoztatáshoz lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén!